Kronične Bolezni

Kronične Bolezni

Vsi imamo možnosti: kaj bomo oblekli, kaj bomo jedli, kaj bomo storili. Toda, kot smo vedno bolj povezati naše telesno zdravje, z naše osebne uspešnosti , smo pogosto ignorirajo dejstvo, da smo tudi imeli možnost izbire, da trpi. Vsak dan smo trpijo bolečine, otekanje in bolečine v svoje noge, ki se sčasoma spremenijo v muči pogoji in diagnozo stopala bolezni.

Nikoli dosegla prave zdravstvene reforme, moramo iskren pogovor o tem, kaj je narobe z zdravstveno varstvo, in še posebej, kako je bil sistem opremljene za zaščito poznavalci, ki trenutno največje ugodnosti iz statusa quo. Tveganja, savne, uporabo vključujejo omotico in nevarno nizek krvni tlak, še posebej z več sejah. V aprilu leta 2016, je skupina raziskovalcev iz Oxford University izvajajo eksperimentalne kirurgije na 24-letni moški, ki trpijo zaradi bolezni. So najprej vbrizga majhno količino tekočine v hrbet, oči dvignite del mrežnice, proč iz notranje celične stene. Ekipa nato vbrizga funkcionalne kopij gena v isti kletki, zamenjava neustreznih kopij in ne le zaustaviti proces celične smrti, ampak dejansko obnavljanje malo bolnika vizija.

Če ste primarnega zdravstvenega zdravnika, kmalu boste lahko, da imajo svojo malo prodajalne na Amazon, namesto ali poleg nekaterih trakovi nakupovalno središče ali ne-descript medicinske stavbe. Boste morali zagotoviti specifikacije za svoje storitve in denar se bo kralj. Ne pozabite, tiste, ki so novi meddržavni dovoljenj stisne? Da bo pomoč tukaj in tako se vse bolj sproščeno telehealth pravil in predpisov. O tem, kako nedavno povečanje spali ven zdravnikov in njihovih praks? To je skoraj kot je to bilo mišljeno, da bo. Bettina Friedrich je delal na vrednotenje različnih anti-stigma akcije v veliki BRITANIJI in ZDA. Poleg tega je povezan s svetovnim Anti-Stigma Zavezništvo, neformalna mreža raziskovalcev in komunikacije delavcem, ki so dejavni na področju duševnega zdravja stigma (ona je urejanje posameznih newsletter).

zdravje srca zdravstvenega varstva življenjskega sloga

Pravi vzrok za depresijo lahko utor gut povzroča gluten, ki aktivira imunski sistem, proizvaja protitelesa proti ščitnice, kar vodi k nizki delovanje ščitnice in depresija. To lahko 10 let kisline-blokiranje drog za refluks, ki so privedli do vitamin B12 pomanjkljivost, ali gen, imenovan MTFHR, ki vodi v pomanjkanje folne kisline ali neustrezne sončni svetlobi povzroča vitamina D pomanjkljivost. To je lahko dieta, visoko v tuna, ki je povzročil toksičnost živega srebra, ali prehrane z nizko vsebnostjo rib, ki je povzročil, da omega-3 pomanjkljivost, ali visoko sladkorja v prehrani, ki je povzročil pre-diabetes. To je lahko uporaba antibiotikov, ki so spremenili mikroflore, ki so v zameno spremenjene možganske celice. To je lahko življenje travme ali stres. Jaz sem zdravnik in sem HMO bronasto načrt z $6,000 odbitne. To je zato, ker vem, če lahko grem in dobili nekaj na denarna cena za pod pogodbeno stopnje s svojo zavarovalnico, in čeprav $6,000 bi bilo boleče ne bi bilo smrtonosno.
Rešil sem nad $5,000 na premij lani porabili $1.700 oseb iz žepa. Sem dobil stavo.

Čaka za diagnostiko in zdravljenje bolezni srca, vodilni vzrok smrti v ZDA in Evropi, kuga nationalized zdravstvenih sistemov. OECD poroča zamude več tednov ali mesecev za zdravljenje v Avstraliji, Kanadi, na Finskem, v Angliji, na Norveškem in v Španiji - ne, vključno z čaka specialist sestanke. V letih 2008-2009, povprečna počakajte, CABG (koronarne arterije bypass) v veliki BRITANIJI je bila 57 dni. Švedi čakal mediano 55 dni, čeprav je 75% je bilo nujno," ali nujne." Kanada je srčni operaciji bolniki čakati več kot 10 tednov, ko sem videl, zdravnik, in v dveh mesecih za CABG tudi po kardiolog sestanke. Ženska z endometriosis, ki ne more nadzorovati svoje simptomi lahko povzroči nerazumevanje v družini in na delovnem mestu, ki vodi v depresijo. Brez podpore družine in prijateljev je lahko pojavijo občutki izolacije, kot tudi.

S sedmimi zdravljenje centrov po vsej zda, kontinuum, ki skrbi za Napredno Obnovitev Sistemov je neprekosljivo. V IAFF je solastnik z Napredno Obnovitev Sistemov, ki zagotavljajo člani s specializirano za zdravljenje vsakdanjega stresa, ki sproži PTSD, vedenjske zdravstvene težave in zloraba snovi.

Cink najdemo v visokih koncentracijah v oči, še posebej, mrežnice in njenih osnovnih tkiv. Cink pomaga vezati zaščitni pigment plasti mrežnice do osnovnega tkiva. Newling poročila občutek, samomorilne v času. Vedel je, globoko v sebi, da ni bil pravimi pomoč. S 135 let izkušenj, Homewood Zdravje je v Kanadi leader pri zdravljenju depresije, anksioznost, PTSD in zasvojenosti. Na Homewood Kliniki Edmonton, boste z delom z ekipo strokovnjakov, vključno s psihiatri in addiction medicine) zdravniki kot tudi overjene svetovalci, psihologi, socialni delavci in poklicni terapevti.